Istandsættelse af lejligheder og huse
​– få hjælp til alt inden for malerarbejde

Maler til istandsættelse af din lejlighed i Aarhus og omegn

Hos Borregaards Malerfirma hjælper vi med istandsættelse af din lejlighed. Vi er et passioneret malerfirma med en del års erfaring inden for forskelligt malerarbejde, og vi servicerer både private kunder og erhvervskunder. Som professionel maler kører vi i områderne ved Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og Randers.

Ved istandsættelse af lejlighed kræves det ofte, at alle rum skal males, så den står klar til de nye beboere. Dog kan tilfældet også være, at du ønsker at få malet din egen og nye lejlighed, inden du flytter ind. Uanset hvilken situation det drejer sig om, står vi klar til at hjælpe dig med hele istandsættelsen.

Renovering og istandsættelse af lejlighed

Når du skal have renoveret din lejlighed, er en vigtig del af renoveringen at få malet den. Det er et stort stykke arbejde, og derfor er det ideelt at få vores kompetente maler til at komme og hjælpe dig.

For os er det vigtigt, at du er tilfreds med resultatet. Vi lægger meget vægt på at udføre vores arbejde ordentligt og til tiden. Du kan derfor være sikker på, at du får et godt stykke arbejde for pengene, og samtidig slipper du for det store arbejde med at male.

Kontakt os for at høre mere om vores gode priser

Et godt tilbud betyder ikke, at man skal gå på kompromis med kvaliteten. For os er det vigtigt, at du får en maler til istandsættelse, som udfører arbejdet til perfektion. Samtidig kan du hos os få et godt tilbud på istandsættelse af lejlighed. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Altid god dialog med kunden

Vi rådgiver og vejleder vores kunder og skaber dermed tryghed under hele processen.

Garanti for kvalitet

Vi er medlem af Danske Malermestre. Dermed er du altid garanteret høj kvalitet.

+12 års erfaring

Med vores mangeårige erfaring kan vi hjælpe dig med alle typer maleropgaver.

Malerarbejde i samarbejde med dig

​For at sikre rådgivning og udførelse af en given opgave i topkvalitet, har vi udviklet en fast arbejdsprocess, når der skal samarbejdes med dig som kunde.​

1. Et uforpligtende møde

​B​orregaards Malerfirma hører om din maleropgave og kommer med faglig sparring og input til den mest optilmale løsning og arbejdsgang.

2. Estimering og arbejdsplan

Der udarbejdes et prisoverslag med udkast til arbejdsplan, så du ved hvor meget det koster og hvad der udføres på hvilke dage.

3. Opgaven udføres

Efter godkendt estimat og arbejdsplan, udføres maleropgaven. Vi gør en dyd ud af at holde hvad der loves – hos Borregaards Malerfirma er en aftale er en aftale!

4. Opfølgning af din opgave

Vi gennemgår sammen det udførte stykke arbejde, og sikrer os at alt er som aftalt.

Vi er klar til din opgave - få dit tilbud

Tøv ikke hvis du har spørgsmål eller hvis du har en maleropgave, som du ønsker et uforpligtende tilbud på!

Udfyld formularen og vi tager kontakt til dig hurtigst muligt for uddybning og afklaring af din opgave.

 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brug for en dygtig maler?

Bestil maler nu!

Michal

Pernille

E-mail

BORREGAARDS MALERFIRMA
​Toftevej 5, 8464 Galten

CVR: 28900600